Accoya®

HOLDBAR, STABIL OG BÆREKRAFTIG, VELKOMMEN TIL FREMTIDEN I TRE

Forestill deg et solid treverk som er høstet fra hurtigvoksende, ansvarlig administrerte skoger, har null gift-innhold og gir dimensjonal stabilitet og holdbarhet som overskrider selv de beste tropiske hardtre. Forestill deg et treverk som kan erstatte de stadig mer sjeldne tropiske hardtre, behandlede treverk og mindre bærekraftige materialer i nye og eksisterende utendørs bruksområder. Forestill deg et treverk som virker som en karbonbank under sin lange levetid og som på sikker måte kan resirkuleres etterpå. Det finnes et slikt treverk. Det er Accoya®: verdens ledende høyteknologi-treverk.

 

NATURVITENSKAP

Med åtte tiår med forskning bak seg, kombinerer Accoya® fortidens og nåtidens vitenskapelige acetyleringserfaring med en opphavsrettslig produksjonsprosess for å levere pålitelige resultater i kommersiell skala. Gjennom å produsere Accoya®, modifiseres den kjemiske strukturen til treverket fra overflaten til kjernen, slik at det oppstår et klasseledende holdbart og utrolig stabilt produkt. Accoya® er hurtig i ferd med å bli det materialet som velges for eksterne applikasjoner, og kan brukes til praktisk talt alt. Fra vinduer til dører, terrasser, til kledning og sidekanting. Til og med på bruksområder der det tidligere kun var mulig å bruke materialer som ikke var bærekraftige.

615_1595942266.jpg

Accoya

KLEDNING OG FASADER

Accoya® er perfekt til kledning og fasader. Det er det ideelle valget der estetikk og mindre hyppig vedlikehold er kritisk. Stabiliteten, holdbarheten og den naturlige UV-motstandsdyktigheten til Accoya® bekrefter en redusert helhetlig kostnad i levetiden.

Royal Beach Hotel Tel Aviv.jpg

Accoya

TERRASSE

 

Accoya® som terrassegulv gir naturlig skjønnhet, styrke og langvarig ytelse i all slags vær. Et holdbart treverk med enestående egenskaper. Det er også avgjørende at treverket er gift-fritt og dermed sikkert for mennesker og kjæledyr. Accoya® oppfyller disse kravene.

Sarpsborg-Resized-2-1024x652.jpg

Accoya

UTEMØBLER OG UTENDØRSUTSTYR

Accoya® er perfekt for bord, stoler, trehus, spillesett, hage- og anleggstømmer da det er gift-fritt og tåler skiftene mellom ulike værforhold og har en holdbarhet på minst 25 år i jordkontakt.

full_full_Screen_Shot_2015-11-06_at_4.30

Accoya

VINDUSRAMMER, DØRER OG LEMMER

Accoya® er naturlig isolerende og er mer holdbart og dimensjonalt stabilt enn andre tretyper. Dette betyr at vinduer ikke sveller når de er stengte, dører stadig åpnes fritt og lemmer beholder sin autentiske skjønnhet. Accoya® kan være heldekkende, gjennomskinnelig eller transparent lakkert. De lange vedlikeholds intervallene øker kostnadseffektiviteten

Woodlink AS: Leverandør av Accoya, Vi kan overflatebehandling og leverer også Sedertre kjernefuru eik ask bjørk.